Повече възможности с Excel

С Excel можете да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления и да създавате отчети и диаграми. Excel ви позволява да създавате таблици, които автоматично изчисляват общите суми на числовите стойности, които въвеждате, да отпечатвате таблиците в добре изглеждащи оформления и да създавате прости графики.

Научете как чрез Excel, можете да подобрите ефективността на вашата организация по време на онлайн обучението: Excel за НПО.

Обучението „Excel за НПО“ ще се проведе в две части. Първата част ще бъде на 15 юни от 11:00 ч. Втората част ще бъде на 27 юни от 14:00 ч. В края на първата част ще получите практическо задание, което трябва да направите, за да продължите във втора част. В началото на втората част ще можете да зададете вашите въпроси относно заданието и да споделите вашите затруднения, в случай, че сте имали такива.

Водещ лектор на обучението ще бъде Светлана Начева, инженер компютърни системи и мрежи. Инж. Начева има богат опит в обучението на възрастни и над 18 години преподавателски стаж по Информационни технологии, дизайн и фотография. Курсът надгражда уменията за работа с MS Excel ползвани на базово ниво.

Регистрация: https://register.gotowebinar.com/register/8041504072174467329

Онлайн обучението „Excel за НПО“ се провежда в рамките на инициативата „Технологии за добри каузи“ 2017 на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Инициативата се реализира с  подкрепата на Майкрософт България. В рамките на инициативата са предвидени обучения за: Power point, Excel и Access. Научете повече тук.  

Сподели!

Свързани статии