Спортни таланти 2017

Днес първият български букмейкър „Еврофутбол“, с който реализираме програма „Спортни таланти“ от 2012 г. насам, отбелязва 24 години от създаването си. Партньорството ни обаче започва преди старта на програма „Спортни таланти“. ФРГИ работи съвместно с „Еврофутбол“ от 2007 г. и това партньорство е едно от най-дългите партньорства между неправителствена организация и компания в страната. През годините „Еврофутбол“ се доказа като истински пример за компания, която има стратегически подход към своето дарителство. Доказателство за това е, че и към днешна дата компанията продължава да подпомага младите надежди на българския спорт!

Компанията, създадена, за да „побере“ всички първи неща – така най-общо може да бъде описана 24-годишната история на „Еврофутбол“ ООД. Историята на тези успехи ще ви заинтригува - това е история на много „първи неща". Кои са те, вижте тук.

Екипът на ФРГИ поздравява „Еврофутбол“ и пожелава здраве, удовлетворение и още „първи неща“, с които да продължи историята на успеха им!

Снимка от церемонията по обяваване на новите Спортни таланти" 2017 г.

Сподели!