Огромен интерес у студентите предизвика стипендиантската програма „Study iT First“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и SAP Labs България. Общо 317 студента от цялата страна са подали документи за участие в конкурса. Пълен списък с имената на кандидатите ще намерите в приложения под текста файл.

В рамките на един месец от 15 септември до 15 октомври, първокурсници от ИТ специалност на български университети имаха възможност да се включат в конкурса по програмата. Одобрените кандидати ще получат месечна стипендия в размер на 400 лв. за две академични години, менторство и възможност за стартиране на професионалната си кариера в SAP Labs България със стаж на непълен работен ден. Срещи с кандидатите ще бъдат проведени до 28 октомври, а до 31 октомври ще станат ясни имената на одобрените за стипендия.

„Study iT First“ се реализира за пръв път от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с финансовата подкрепа на SAP Labs България и цели да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етапа от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.

 

 

Прикачени файлове

Сподели!