В помощ на кандидатстващите в инициативата „Ти и Лидл за по-добър живот“, Лидл България и Фондация „Работилница за граждански инициативи“ публикуват подробна информация за формалните критерии, на които трябва да отговорят кандидатите.

Под формален или административен критерии, организаторите на инициативата „Ти и Лидл за по-добър живот“ разбират техническата обезпеченост и наличност на цялата документация, която се изисква да бъде изпратена от кандидатстващите за финансиране.

Допуснати до оценяване от експертното жури ще бъдат само предложения, които отговарят на формалните критерии. Етапът на оценка по формални критерии ще продължи от 25 юни до 5 юли 2017 г.

В приложението тук ще откриете подробни разяснения на формалните критерии, публикувани в общите условия на инициативата.

Кой може да кандидатства, какви партньорства са допустими, кога и къде може да се реализира проектът, какви са формалните изисквания към дейностите и още административните изисквания, четете тук.

Екипът на програмата препоръчва на кандидатите да се запознаят подробно и с указанията и общите условия, преди да разработят предложението си за проект.

Припомняме, че участието в конкурса става чрез изпращане на попълнени документи за кандидатстване на електронен адрес: lidl@wcif-bg.org в срок до 25 юни 2017 г.

Документите за кандидатстване са публикувани на официалния сайт на инициативата -  lidl.bg/ti.

В конкурса могат да участват  неправителствени организации: сдружения, фондации, организации с нестопанска цел, читалища и училищни настоятелства от цялaта страна.

Програмата се реализира от Лидл България в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи" и Български дарителски форум и отразява стремежа на компанията да допринася за по-пълноценния и по-качествен живот на хората от различните региони.

Сподели!

Свързани статии