Новите читатели

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) отново създава пространство за изява на хората и организациите, които подкрепя. До 10 юли 2017 г. всички участници в проектите и програмите на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ имат възможност да се включат в конкурса за снимка и есе на тема „Моят опит с програмите на ФРГИ“.

Традиционният конкурс има за цел да стимулира всички подкрепени от ФРГИ да споделят как се справят с предизвикателствата в своята работа и да представят своите истории на успеха. Конкурсът е и още една провокация към подкрепените хора и организации да помислят за въздействието, което постигат, чрез своята работа.

Конкурсът е отворен както към настоящите участници в програмите на ФРГИ, така и към хора и организации, които са получавали подкрепа през изминалите години. ФРГИ оценява резултатите и въздействието от всички подкрепени проекти.

Получените материали ще бъдат оценени от експертно жури.  Победителите ще бъдат отличени по време на четиринадесетата годишна среща на участниците в програмите на ФРГИ, която ще се проведе в средата месец юли.   

Научете какви са условията за участие, както и с какви награди ще получат най-добрите произведения тук.  

Сподели!

Свързани статии