Фондация „Работилница за граждански инициативи“ обявява конкурс за финансиране на проекти по програма „Знания за успех“, финансирана от SAP Labs България. Конкурсът е отворен от 3 август 2015 г. до 1 октомври 2015 г., а в него могат да участват само училища за средно образование чрез своите училищни настоятелства.

Програмата ще подкрепи инициативи насочени към предоставяне  възможности за кариерно развитие и консултиране на ученици от горния курс на обучение или превръщане училищните библиотеки в място стимулиращо желанието за учене, ефективно усвояване на нови знания и  подобряване представянето на учениците в учебния процес.

Кандидатстването става чрез изпращане на попълнени формуляр за кандидатстване и бюджет на проекта. Подробна информация за условията и сроковете за кандидатстване, както и необходимите документи ще намерите тук.

„Знания за успех“ 2015-2016 се организира от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и SAP Labs България за четвърта поредна година и има за цел да предостави нови възможности за образование,  кариерно консултиране и развитие на младежи с ограничен достъп до финансов и образователен ресурс. До момента по програмата са подкрепени 24 училищни настоятелства, чиито проекти са достигнали до близо 15 000 ученици на възраст между 14 и 18 години от цялата страна.

През 2014 г. за програмата „Знания за успех“, SAP Labs България е отличена с годишната награда „Подкрепа за библиотеките“. Наградата се връчва от Българската библиотечно-информационна асоциация за принос в развитието на училищните библиотеките в страната. Компанията е носител и на награда в категория „Социално отговорна кампания на годината“ на Годишните награди на b2b Media  за своите инициативи в областта на образованието, сред които е и програма „Знания за успех“.


Сподели!