Днес започна регистрацията за традиционния Ден на неправителствените организации – Технологии за добри каузи, организиран за осма поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Тази година Денят на НПО  ще се проведе на 14 март в София, хотел Феста, от 11:00 часа и ще бъде посветен на Power point. Неправителствени организации и читалища ще имат възможност да се запознаят възможностите и ключовите функционалности на най-поулярната програма за създаване на презентации, както и  с различните инструментите за въздействащо представяне.

Широкото приложение на програмата се наложи в сектора като резултат от предизивикателството пред неправителствените организации да търсят подкрепата на различни заинтересовани страни, представяйки своите каузи. Въпреки това, според прочуване на Фондация „Работилница за граждански инициативи“, 78,4% от неправителствените организации у нас имат нужда да обогатят познанията си за създаване на презентации чрез Power point. Допитването се проведе в рамкие на 10 – 17 февруари, а в него се включиха 74 неправителствени организации и читалища от цялата страна.

Освен запознаване и работа с Power point, всички присъстващи ще имат възможност да научат как да повишат ефектиността на своята работа чрез Office 365. Събитието се организира за осма поредна година с подкрепата на Microsoft България и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора.

Регистрацията за събитието става чрез изпращане на попълнен регистрационен формуляр. След изпращането на формуляра, екип на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ще се свърже със заявилите участие за да потвърди регистрацията. Местата са ограничени, молим да заявите участието си до 10 март 2016 г. Заявете участие чрез формуляра тук

Актуална информация за събитието, може да следите тук

 

 

Сподели!