На 2 юли в х-л Феста Барсело, София ще се проведе традиционната Годишна среща на ФРГИ. Ежегодното събитие има за цел да предостави полезни знания и опит на финансираните от фондацията организации и да провокира участниците да споделят добри практики, свързани с работата им.

Темата на срещата тази година ще бъде „Толерантност“. Миленко Миленков от Обществен фонд Лом ще сподели опит по темата: „Човешки права и работа с маргинализирани групи .“ След това ще бъдат обявени имената на победителите от конкурса за есе и снимка „Моят опит с програмите на ФРГИ“. Научете как да се включите в конкурса тук. След Годишната среща, на 3 юли ФРГИ организира обучение на участниците в програмите: Развитие на обществените фондации в България и Младежка банка.

До момента фокус на годишните срещи са били темите за „Набиране на средства от граждански организации“, „Работа с деца и младежи“, „Местното дарителство и местното развитие“, „Неправителственият сектор“ и други.

Молим да заявите присъствието си за Годишната среща, като изпратите попълнен, приложения по-долу формуляр за регистрация  на електронна поща: wcif@wcif-bg.org до 25 юни 2015 г.

Прикачени файлове

Сподели!