Какво постигнахме през изминалата година, петнадесетата юбилейна в историята ни, четете в нашия годишиния отчет за 2016 г.

Запознайте се с историите на хората и организациите, които подкрепяме. Вижте какви са резултатите от нашата работа по различните ни програми и фондовете, които управляваме. Научете още какво постигнахме в сферата на дарителството.

Фокус в юбилейното издание на отчета е 15-та годишнина, която Фондация „Работилница за граждански инициативи“ отбеляза през 2016 г. През своята петнайсетгодишна история,  „Работилница за граждански инициативи“ е подкрепила 1 145 организации, а броят на финансираните проекти е  1  186.  Размерът на отпуснатите средства за финансиране на проекти е повече от 5,5 милиона лева, а малко над 2,5 милиона лева са привлечени от местни дарители за финансираните проекти. Организациите, които са повишили своя капацитет по време на обученията, организирани от ФРГИ са над 1 500.

Използваме публикуването на годишния ни отчет и като още един повод да благодарим. Благодарим за доверието и подкрепата на всички дарители, партньори, приятели, доброволци, на екипите на финансираните организации, както и на членовете на Настоятелството. Без тях, всичко постигнато нямаше да бъде възможно.

Всяка година Фондация „Работилница за граждански организации“ изготвя и публикува пълен отчет на дейностите си през изминалата година, защото е убедена, че това е един от начините да се работи в името на пълната прозрачност и отчетност на гражданските организации. 

Сподели!