21

юни

Лятно училище за младежки банки

На 21,22 и 23 юни в град Банкя ще се срещнат представители на Младежките банки в България и екипът на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Обмяна на идеи, опит и набелязване на бъдещи цели за развитие ще са основните теми на разговор.

20

юни

Ден на неправителствените организации

За пети пореден път Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с подкрепата на Майкрософт България, организира ежегодния Ден на неправителствените организации. Тази година той е посветен на младежките инициативи и организации.

16

юни

Младежка банка Пловдив организира футболен турнир!

Между 17 и 20 юни Младежка банка Пловдив организира футболен турнир за всички, които искат да се забавляват, играейки любимия си спорт, и едновременно да помогнат в осъществяването на един проект.

29

май

Конференция "Театър срещу насилието"

На 30 май 2013г., четвъртък от 13.30 часа в Народно Читалище „Възраждане", ул. „Подуенска" 1 ще се състои финализираща конференция, представяща проектите на театър „Цвете":

27

май

Европейската шампионка от Параолимпийските игри – Стела Енева ще открие майския Дарителски кръг „За Варна”

Четири проекта избрани след конкурс от общо 7 предложения от различни граждански организации ще бъдат представени пред дарители на второто издание на Дарителски кръг „За Варна” на 28 май / вторник/ от 18 ч. в Арт Салона на радио Варна.

17

май

Кариера с кауза

Над 30 организации от неправителствения сектор, между които и Фондация „Работилница за граждански инициативи" ще вземат участие във форум-изложение „Кариера с кауза” на 18 май от 10:00 до 17:00 ч. в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

15

май

Дарителски кръг "Развитие"

Подкрепете проекти от областта на културата и образованието на четвъртото издание на Дарителски кръг "Развитие" на ФРГИ в София!

15

май

Симпозиум „Гражданска ангажираност, социална отговорност и правосъдие“

На 15 май от 12:30 часа в Американски център в Софийска градска библиотека (пл. Славейков 4А) ще се проведе симпозиум „Гражданска ангажираност, социална отговорност и правосъдие“.

25

апр

Търсете зелената работилница

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ представя в рамките на „Зелени дни 2013“

28

фев

Откриване на изложбата „Живо наследство: Цветовете на времето“

Защо да пазим традициите? Защо да се връщаме към корените и миналото? Прави ли ни това по-модерни граждани? Може ли обичаите и ритуалите да са атрактивни за младите хора и днес? Ако и вие търсите отговори на тези въпроси или искате да посрещнете 1 март сред цветове и добро настроение, елате на 28 февруари, ден преди най-усмихнатия и позитивен празник Баба Марта и заедно ще празнуваме традицията преминала през времето.

14

фев

Младежка банка София с уникален Купидон търг

Младежка Банка - София се настройва за предстоящия празник и иска да продължи романтичната вълна и на 15.02. С първото си събитие за набиране на средства, Младежка Банка - София иска да ти разкаже за себе си повече и да предложи приятни изненади. Поле за изява ще предостави +това.

14

фев

След деня на влюбените - рок и рап парти в Шумен

Във връзка с отбелязването на 14 февруари 2013г. - Световен ден на влюбените Младежка банка към БЧК Шумен организира парти, насочено към младите хора в Шумен, включващо изяви на местни рок и рап групи