11

фев

Изложба "Човекът, който ме вдъхновява”

78 фотографии за 78-мия рожден ден на БНР. От 24 януари до 24 февруари, в „Софарма бизнес тауърс“ „Рекламно-издателската къща“ на БНР ще представи 78 от най-интересните снимки във фотоконкурса „Човекът, който ме вдъхновява“. Инициативата е част от празничните събития, с които националната медия ще отбежи своята 78 годишнина.

11

фев

Информационни дни за програмата за НПО - първа спирка Враца!

На 12 февруари (вторник) между 11:00 – 14:00 ч.във Враца ще се състои първата информационна среща за Програмата за подкрепа на НПО в България. Срещата ще се състои в Градска концертна зала, ул. „Стефанаки Савов“ № 6. Необходима е предварителна регистрация!

07

фев

Благотворителен концерт на МБ - Варна

Младежка банка – Варна организира благотворителен концерт за набиране на средства за финансиране на младежки инициативи в града, който ще се проведе в Читалище „Отец Паисий” /бивше „Маяковски”/ от 19:00 часа.

07

фев

Джаз концерт в Стара Загора!

На 8 февруари, петък, в Регионалната библиотека, „Захарий Княжевски“, Стара Загора ще се проведе заключителен концерт на учениците по проекта „Джаз училище“.

04

фев

Дарителски акции и популяризиране на Младежка банка – Перник

Meжду 1 и 5 февруари по време на Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва“ в Перник, местната Младежка банка организира дарителски акции и популяризиране на дейността си

04

фев

Информационна среща за финансиране на младежки проекти на МБ - Ямбол

На 5 февруари в Ямбол ще се състои информационна среща за предоставяното от Младежка банка - Ямбол финансиране на малки проекти на младежи с креативни идеи.

02

фев

Краен срок за кандидатстване за конкурса "Спортни таланти"!

На 3 февруари 2013 в 24:00 часа изтича крайният срок за кандидатстване за конкурса "Спортни таланти" на "Еврофутбол" и ФРГИ.

02

фев

Обучение на Младежка банка Смолян

На 2 и 3 февруари в Смолян ще се проведе обучение на първия екип на Младежка банка - Смолян. Младежи на възраст между 15 и 24 години ще се обучат как да станат работещ и сплотен екип.

01

фев

Интервюта за набиране на членове на МБ - София

На 2 февруари в София, Младежка банка София ще проведе интервюта за набиране на екип.

30

яну

Краен срок за кандидатстване за Дарителския кръг

31 януари 2013 е крайният срок за подаване на предложения за Дарителския кръг на ФРГИ, който ще се проведе през февруари.

18

дек

Първи дарителски кръг и във Варна!

Обществен дарителски фонд за Варна за първи път ще организира специална среща на дарители, наречена „Дарителски кръг” на 19.12.2012г. от 18ч. в Конферентната зала на хотел „Черно море”

17

дек

И в Ямбол провеждат дарителски кръг!

На 18.12 от 17:30 в Художествена галерия "Жорж Папазов", гр. Ямбол, Обществена фондация "Мостове над Тунджа" организира първия Дарителски кръг в града.