Борян Калейн - Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“, спечели международния турнир по художествена гимнастика, който се състоя в хърватската столица Загреб на 12 и 13.12.2015 г. Освен титлата в многобоя, 15-годишната столичанка спечели златото на обръч и бухалки, сребро в съчетанието на топка и бронз на лента.

Успехът на нашите момичета бе затвърден и от 2-то място в многобоя на съотборничката на Боряна – Мадлен Радуканова.

Спортният талант №1 на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2015 година – Денислав Коджабашев, постигна победа с 3:1 гейма над Кирил Попов в дербито между отборите на „Асарел-Медет“ и „Дигеста“ във втория турнир от Висшата лига по тенис на маса, който се състоя събота и неделя в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище. За съжаление успехът на Дени не бе достатъчен тима на домакините, за който той се състезава за първа година, да победи миналогодишния шампион, след като регистрира загуба с 2:4. Тимът на „Асарел-Медет“ е трети в подреждането, след „Дигеста“ и „Добруджа“.

Марая Любенова, приключи годината с бронзово отличие от международен турнир „Олимпия“, който се проведе в столичната зала „Олимпия“ през уикенда. Тя загуби единствено Никол Илиева, която се поздрави с победата в категорията. Преди това Марая надигра представителка на Гърция и още една българка, а в битката за третото място отстрани след „Ипон“ представителка на Левски София. Утеха за тима на Марая „Илинден“ е, че се класира на първо място в отборното подреждане по медали. В надпреварата участие взеха отбори от Сърбия, Турция, Македония , Гърция и Черна гора.

 

Сподели!