Неправителствените организации у нас могат да се възползват от софтуер за споделена работа - ASANA, без да плащат Административната такса, през платформата TechSoup България*. След като заявят тази оферта, организациите ще плащат 50% от избрания абонаментен план директно на Asana. Тази оферта осигурява достъп до 50% отстъпка при годишен абонамент за Asana Премиум или Asana Бизнес за един екип/организация.

Asana е онлайн софтуер за управление на съвместна работа, който подпомага екипите да координират и управляват своята дейност. Asana Премиум е за екипи. Asana Бизнес е за организации, които желаят да следят, управляват и стандартизират работата във всичките си екипи. С всеки от тези планове екипите могат да си сътрудничат от всяко място с помощта на уеб и мобилното приложения на Asana.

*TechSoup България е единствената програма у нас за технологични дарения за НПО, читалища и обществени библиотеки. Програмата е ориентирана изцяло към неправителствените организации и нуждата им от технологична подкрепа за тяхната важна за обществото работа. Програмата стартира у нас през 2009 г. в резултат на партньорството между базираната в Сан Франциско организация TechSoup Global и Фондация „Работилница за граждански инициативи" (ФРГИ).

Сподели!