За 17-та поредна година конкурсът „Корпоративен дарител“ на Български дарителски форум (БДФ) отличи компаниите, допринесли значително за позитивна обществена промяна чрез ефективни, устойчиви и прозрачни програми и инициативи. Фокус на тазгодишното събитие беше доброволчеството и усилията на отделни личности и организации да подкрепят важни каузи и неотложни нужди чрез даряване на личен труд през изминалата 2021 и през настоящата 2022 г.

В официалната церемония се включиха Изпълнителния директор на Фондация "Работилница за граждански инициативи"(ФРГИ), Илияна Николова и ръководител проекти и отговорник „Корпоративна социална отговорност“ в SAP Labs България, Моника Ковачка-Димитрова. Като носители на наградата за най-добро партньорство в конкурса вече два пъти, те връчиха наградата на тазгодишните победители.

Екипът на ФРГИ поздравяваме всички лауерати, защото знаем колко усилия им коства всяка една инициатива и защото високо ценим работата им за каузата на дарителската подкрепа на значими каузи.

Отличените в конкурса през 2022 година вижте тук.

_C2_1688.jpg

Сподели!