На 02.09.2022 г. порой от 190 литра на кв.м разруши домовете, съдбите и подредените животи на стотици наши сънародници в Карловско.

Наводнени къщи, дворове, загубен поминък, домашни животни и посеви, обзавеждане. Водата отнесе жилищата и надеждите на стотици български семейства!

В момента хората разчистват жилищата си от калта, от която трябва да изградят живота си наново!

ПОМАГАМЕ!

Събираме средства, с които да закупим домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и да подкрепим родителите, чиито ученици трябва да започнат училище.

Нека помогнем, като дадем кураж на нашите сънародници!

Нека не оставяме други българи да се справят сами след преживения воден ад.

За някого Вашето дарение означава много, а за други - верояно всичко сега!

Помогнете, за да помогнем заедно!

Всеки българин може да дари 1 лев в подкрепа на пострадалите от потопа, като изпрати SMS с текст DMS POMAGAME на кратък номер 17 777.

Дарение може да се направи и онлайн чрез кредитна карта (Visa или MasterCard), ePay или IRIS Solutions, както и с превод по банкова сметка на портала www.dmsbg.com.

Кампанията е активна в сайта за дарения ПЛАТФОРМАТА.

Ние няма да можем да построим отново къщите, нито да спасим граденото цял живот. Но вярваме, че можем да подадем ръка в този труден момент, така ще успеем да дарим НАДЕЖДА!

Кампанията ПОМАГАМЕ! се осъществява в партньорство от три граждански организации - фондация „Работилница за граждански инициативи“, Български дарителски форум и Национална асоциация на доброволците в Република България, които обединяват усилия в комуникацията, събиране на информация за нуждите на терен и решенията за разходването на средствата. Кампанията се провежда с медийната подкрепа на bTV Media Group.

logos.png

Сподели!