Срокът за кандидатстване в инициативaта "Запознайте се и програмирайте" 2021 година е удължен до 15-ти септември. Регистрирайте Вашата неправителствена организация и изпратете идеите си за събитие по програмиране и дигитални умения сега!

Неправителствени организации и читалища все още имат възможността да изпратят своите идеи за събития за деца и младежи на възраст от 8 до 24 години и да получат финансиране в размер до 580 лв за събитие. За да изпратите описание на идеята за събитие, първо трябва да регистрирате Вашето НПО в сайта на инициативата и да изберете своите потребителско име и парола. След като качите вашите идеи в профила си, ще получите имейл с информация дали те отговарят на критериите и дали са одобрени да получат финансиране. Тук ще намерите пълните Условия за участие.

Напомняме, че най-успешните събития могат да се класират за наградите на Инициативата в една от 5-те й категории: Girls do IT!, Code for the Planet, Diversity, Community, Code for Europe? Изпращайте Вашите събития до 1-ви ноември. Научете повече за тази възможност.

#meetandcode #SAP4good #codeEU

Програмата се финансира от технологичната компания SAP, в партньорство с немската организация Haus des Stiftens gGmbH и за всяка страна, участник се грижи местна гражданска организация, част от мрежата TechSoup. В България организатор е Фондация „Работилница за граждански инициативи“, като българския партньор на TechSoup.

Сподели!