Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ, Иван Алмаджиев се прибра с четири златни и два бронзови медала от втората тристранна среща по плуване между отборите на Гърция, Турция и България. Надпреварата се проведе през уикенда в гръцкия град Орестиада, а освен отличията пловдивчанинът постигна и два лични резултата – на 100 метра бътерфлай - 56,51 сек. (златен медал) и на 200 метра свободен стил – 1.57:12 мин (отново първо място). Иван се качи на най-високото стъпало на стълбичката и в дисциплините 50 метра бътерфлай – 25,31 сек и 100 метра свободен стил – 53,28 сек. При мъжките щафети отборът на „Младост 91“ взе две бронзови отличия – на 4х100 м свободен стил и на 4х100 м смесена по стил.

Още един от Спортните таланти на българския букмейкър и ФРГИ – Янина Станчева, може да се похвали с отличие от уикенда – сребърен медал от Държавния турнир „ЦСКА“ в дисциплината пушка жени.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ – Димитър Райкин завърши на 72-ро място в поредния кръг от Европейската купа по сабя в Лондон. 14-годишният софиянец се състезава за първа година при 17-годишните, а участието му в британската столица е повече от достойно с оглед на общо 130 състезатели от Европа, Азия и Северна Америка. Победител стана испанецът Херардо Лийо. 

Сподели!