Те са млади, активни и креативни. Те са #ДоброТворците, обединени от програма „Младежка банка“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Срещни се с тях на новия сайт Младежка банка България

Всяка Младежка банка е изградена от млади хора, които разпределят средства на конкурсен принцип на младежки неформални групи да реализират идеи в сферата на спорта, екологията, културата и изкуството. По този начин Младежките банки развиват младежките общности, създават пространство за изява на таланти и превръщат своя град в по-атрактивно за младите място. В момента у нас съществуват 13 Младежки банки в 13 български града.

Срещни се с #ДоброТворците на новия им уеб сайт www.youthbankbulgaria.org.  Ще научиш повече за програмата Младежка банка, за самите #ДоброТворци, за тяхното виждане за промяната към по-добро и какво реално правят в тази посока.

Можете да се включиш и в  тяхната кауза, като станетеш техен дарител. Средствата, дарени от теб, ще се използват за реализиране на младежки идеи. Начините за дарение можете да видиш тук.

 

Сподели!