Ако представлявате неправителствена организация, регистрирана в обществена полза или читалище, можете да получите като дарение лицензиран софтуер. Даренията се осъществяват чрез дарителската програма на TechSoup, чийто единствен представител за България е Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ).  Само през 2015 г.  192 неправителствени организации и читалища са получили като дарение лицензиран софтуер от ТехСуп България, с което са спестили над 185 320 $.

Подобрете работата на вашата организация като снабдите офиса си с продукти на Майкрософт, Адобе, Семантек.  Получаването на различните програми става чрез заплащане на  символична административна такса. Можете да разгледате предлаганите продукти тук.

Вече можете да кандидатствате и за дарения на три продукта по програмата на Гугъл за НПО, а именно: Ad Grants, YouTube for Nonprofits и Google Apps. При успешно валидиране получавате индивидуален код, с който в страницата на Google for Nonprofits може да получите избраните продукти.

Благодарение на програмата получавате легален софтуер, подобрявате вътрешната и външна комуникация с колеги, служители, партньори и приятели, оптимизирате технологичните ресурси на вашата организация, осигурявате безопасност на вашите системи и спестявате разходи, от закупуването на легалните програми. Научете повече тук.

От тази година платформата предлага като дарение хостинг услуги, предоставени от първия местен дарител СуперХостинг.БГ. От услугата могат да се възползват само  младежки неправителствени организации.  Получавайки като дарение хостинг от СуперХостинг.БГ., младежките организации имат възможност да представят своите инициативи в интернет, разполагайки със сигурно и надеждно пространство за онлайн проектите си.

ТехСуп България стартира през 2009 г. в резултат на партньорството между Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и базираната в Сан Франциско организация Техсуп, изградила глобална мрежа от партньори в 85 страни в целия свят. Сътрудничеството на двете организации дава възможност на българските организации да получават като дарение лицензиран висококачествен софтуер и така не само да повишат качеството  на административната си работа, но и да насочват спестените административни ресурси към работа с преки ползватели.

Поръчай лицензиран софтуер от тук.

Сподели!