Гражданските организации могат да подават своите кандидатури от 13 май до 28 юни

От 13 май стартира петото издание на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България – „Ти и Lidl за по-добър живот“. Инициативата се реализира в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

Цел: „Ти и Lidl за по-добър живот" се стреми да помага на хората в различните региони от страната да водят по-качествен и пълноценен начин на живот, като подкрепя проекти в 3 ключови области: образование, култура и историческо наследство и околна среда.

Период: В периода от 13 май до 10 юни Лидл България ще дарява по 3 ст. на всеки касов бон. Събраните средства ще финансират обществено значими проекти в цялата страна.

Кандидатстване: В периода 13 май – 28 юни 2022 г. по програмата могат да кандидатстват граждански организации от цялата страна (сдружения, фондации, читалища, училищни настоятелства и други организации с нестопанска цел).

Жури: Всички получени проекти ще бъдат оценени от експертно жури и служители на Лидл България.

Награден фонд: Одобрените проекти ще получат финансиране до 10 000 лв., като те трябва да бъдат реализирани в период от една година.

Документи за кандидатстване: Кандидатстването става чрез попълване на Формуляр, придружен от попълнен Бюджет и Декларация на кандидатите. Трите документа се изпращат като прикачени файлове на имейл адрес konkurs@frgi.bg преди крайния срок на конкурса. Информация за конкурса можете да намерите в Общите условия. Прикачено също можете да намерите Общи условия, Декларация, Бюджет и Формуляр за кандидатстване в конкурса.

Намерете повече информация за инициативата тук.

Очакваме Вашите креативни идеи! Успех!

Сподели!