Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол” и Фондация "Работилница за граждански инициативи" ще гостуват на Велико Търново с майсторски клас по бодибилдинг на 28.11.2009 г. – събота от 18.00 часа. Място на „срещата” е Клуб „Преслав” на ул. „Георги Козаров” №1 в старата столица. Букмейкърската къща организира събитието, за да даде шанс на повече хора да спортуват безплатно в свободното си време и да обогатят двигателната си култура. Спортният хепънинг е част от благотворителната кампания на родния оператор „Избери да спортуваш”, която се провежда в партньорство с фондация „Работилница за граждански инициативи”.


Всички любители на спорта ще могат да разберат нещо повече за бодибилдинга, като техен „учител” в рамките на един час ще бъде съгражданинът им Христомир Христов. Той само преди броени дни спечели световната титла в категория до 80 килограма на първенството на планетата в Катар. В знак на съпричастност към идеята на „Еврофутбол” за смислено и здравословно прекарване на свободното време най-силният мъж в света ще демонстрира и някои упражнения, подходящи за тренировки в домашни условия.


ОЧАКВАМЕ ВИ!

Събитието е последният от общо трите хепънинга, които са част от кампанията „Избери да спортуваш” на „Еврофутбол”. Първото вече се състоя на 31.10.2009 г. в София, а второто бе в Пловдив на 14.11.2009 г.
Благодарение на кампанията ще бъдат реновирани и възстановени 12 спортни терени и зали в 11 населени места в цялата страна. Те бяха избрани след конкурс и оценка от независимо жури. Обновяването на площадките ще започне в началото на 2010 година.

Сподели!