Фондация „Работилница за граждански инициативи“ продължава провеждането на Уебинари, част от поредицата „TechSoup обучителна сряда за НПО“, в подкрепа на неправителствените организации у нас. Темата на следващото обучение е „Как да използваме платформата Zoom“. Той ще се проведе на 12-ти май 2021 г. от 16 часа. Насочен е към всички членове на НПО организации, читалища и обществени библиотеки.

Уебинарът предлага интересна и важна информация относно платформата Zoom, като разкрива нейните ползи и удобства. Дава практически съвети, свързани с функционалността й и оптимална й употреба.

Събитието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистрация. Срещата ще бъде в рамките на 40 минути, като са предвидени още 20 минути за допълнителни въпроси от страна на участниците в обучението.

Регистрирайте се тук.

„TechSoup обучителна сряда за НПО“ е обучителна поредица, създадена от ФРГИ като партньор на платформата за дарения на лецензиран софтуер за НПО – TechSoup България. Поредицата цели да представи различни аспекти от работата на неправителствените организации от гледна точка на технологииите, като прилагането на правилните технологични инструменти в дадена НПО структура.

Сподели!