Освен че осигурява строго академично обучение, курсът SWITCH в Португалия, обогатен от методологията Direction Employment, предлага на участниците интегриране на пазара на труда. 

„Най-важното в програмата е професионалната атмосфера, която съдейства за успешното интегриране на пазара на труда“ - казва Андре Сенра, наскоро завърши програмата. Ето какво сподели той за участието си в проекта: 

Здравейте всички! 

Кандидатствах за този курс, насърчаван не само от волята си, но и от съветите на всички, които разпознаха в мен талант за владеене на нови технологии. Исках да променя нещо в живота и кариерата си и SWitCh отговори на нуждите ми! 

Не мога да кажа, че SWitCh беше лесно приключение, но се чувствах щастлив и осъзнах, че съм на правилното място. Наистина се насладих на обучението, но за съжаление завърши много много бързо за мен. 

Повече от технология научих, че разработването на софтуер е лесно, когато харесваш това, което правиш, когато си в добър екип и когато имаш природен талант. Аз съм едва в началото, осъзнавам, че трябва непрекъснато да се уча, защото технологиите винаги се променят, но важното е, че веднъж започнал, разбирам по-лесно принципите, които остават непроменени! 

Най-важното в програмата SWitCh е професионалната атмосфера и че през последните месеци от стажа във фирмата имате шанса да се интегрирате на пазара на труда.  

Желая на всички успех !!

Сподели!