Скъпи приятели,

Неусетно измина 22-рата година от създаването на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Днес е специален ден, в който да си спомним за нашия дълъг, често труден, но със самочувствие отбелязваме, успешен път като организация, вярваща в силата на гражданското участие за социална промяна и едновременно с това, създаваща възможности за хората от страната да променят живота за добро със своето активно участие.

През всички тези години ФРГИ неизменно следва мисията си да насърчава активното участие на различни общности да поемат отговорност и да работят активно за социално развитие, като използват пълноценно местни ресурси. Смеем да твърдим, че благодарение на нашата усърдна и ангажирана работа, ние сме подкрепили значителни промени в разични населени места в България..

Разбира се, тези промени нямаше да са факт без ангажираността на нашата общност. През годините, ние успяхме да създадем силна и динамична общност, в която различни групи инициират, сътрудничат и работят заедно, за да създадат по-добро бъдеще за всички нас. Вярваме в силата на сътрудничеството и важността на всяка малка стъпка, която води до голямата промяна.

Затова искаме да изразим искрена благодарност към вас - нашите дарители, партньори, доброволци, приятели и всички, които ни подкрепяте по време на нашето 22-годишно вдъхновяващо пътешествие!

Пожелаваме си бъдеще, още по-споделено с инициативните хора в България! 

От екипът на Фондация "Работилница за граждански инициативи"

Сподели!