ФРГИ спечели две отличия в четиринадесетото издание на наградите „Златна ябълка“, организирани от Националната мрежа за децата. Едното признание е специално за изпълнителния директор на ФРГИ - Илияна Николова и екипът на фондацията. Другата награда е в категория „Корпоративно партньорство” за Лидл България, на които ФРГИ заедно с Български дарителски форум партнират в реализирането на  най-голямата социално отговорна инициатива на компанията – „Ти и Lidl за нашето утре”.

Наградите бяха връчени на официална церемония в София, ден преди Международния ден на детето. Тяхната цел е да отличат личности, организации, институции и компании, които с работата си допринасят за защита правата на децата и за подобряване на тяхното благосъстояние.

447210063_838084491686272_3289529661785415026_n.jpgСпециалната награда връчи Георги Богданов, изпълнителен директор на Националната мрежа за децата

Специалната награда за изпълнителния директор и за екипа на ФРГИ връчи Георги Богданов, изпълнителен директор на Националната мрежа за децата.

„Голяма изненада и огромна чест за мен, за да се наредя сред истински герои на децата. Радостта ми е двойна, защото и Лидл България получи отличие за програмата „Ти и Лидл за нашето утре", която изпълняваме в партньорство и с БДФ. Благодаря на номиниралите ме, поздравления на всички номинирани и отличени! Благодаря на всеки един човек от екипа на ФРГИ! Без вас нямаше да я има тази награда! Децата ни заслужават всяко усилие!“, Илияна Николова, изпълнителен директор на ФРГИ

Наградите „Златна ябълка” имат за цел да подчертаят колко е важно специалното внимание към всяко дете и да представят най-добрите практики във всички сфери на детския живот. Вижте останалите отличени в тазгодишното издание на наградите тук.

pobediteli-zlatna-yabalka.jpg

Сподели!