Поредицата „TechSoup обучителна сряда за НПО“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“, продължава с ново обучение на тема „Ангажиране на аудиторията по време на онлайн среща“. Уебинарът ще се проведе на 2 – ри май от 16 часа и ще постави фокус върху начините, чрез които да привлечете вниманието на участниците в онлайн среща, организирана от Вас.

През последната година всички събития и обучения преминаха в изцяло онлайн формат. Липсата на срещи на живо се отразява на всички ни, а онлайн срещите се оказват изтощителни за мнозина от нас, особено когато се случва да участваме в по две, три или повече на ден. По време на обучението ще научите за атрактивни методи и техники, чрез които да гарантирате, че включилите се в онлайн среща, организирана от Вас, ще са максимално фокусирани и ангажирани с темата, която представяте.

Събитието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистрация. Срещата ще бъде в рамките на 40 минути, като са предвидени още 20 минути за допълнителни въпроси от страна на участниците в обучението.

Регистрирайте се тук

„TechSoup обучителна сряда за НПО“ е поредица, създадена от ФРГИ като партньор на платформата за дарения на лицензиран софтуер за НПО – TechSoup България. Поредицата цели да представи различни аспекти от работата на неправителствените организации от гледна точка на технологииите, като прилагането на правилните технологични инструменти в дадена НПО структура.

Сподели!