През първите две седмици на месец февруари, глобалната платформа за технологични дарения на неправителствени организации Techsoup, ще намали цената на два от продуктите, предлагани в сайта на платформата. Това са софтуерът за управление на проекти онлайн - Asana и системата за електронни подписи - Docusign.

В периода 1-ви – 5-ти февруари платформата ще предлага Asana за 40 евро вместо за 63 евро, а от 1-ви до 12-ти февруари цените на Docusign Standard и Business Pro ще са намалени от 77 евро на 40 евро.

Неправителствени организации, читалища и библиотеки ще могат да поръчат продуктите с намалена цена през сайта Techsoup България, управляван от Фондация „Работилница за граждански инициативи /ФРГИ/. Възползвайки се от намалените цени на важни технологични продукти, предоставени от Техсуп, организациите ще получат добрата възможност да пренасочат спестения ресурс към дейности по значими обществени каузи.

TechSoup България подкрепя гражданските организации, инвестирайки в административния им капацитет, като по този начин повишава качеството на работата им и се улесняват комуникациите им.

Техсуп работи с различни партньорски организации в цял свят, като в България ФРГИ успешно управлява платформата от 2009 година насам.

Вижте безплатния курс за неправителствени организации при работа с Asana.

Сподели!