На 28 април /сряда/ от 16 часа ще се проведе следващия Уебинар от поредицата „TechSoup обучителна сряда за НПО“, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ /ФРГИ/, като представител на платформата за дарения на лецензиран софтуер за НПО -TechSoup БългарияУебинарът е насочен към всички членове на НПО организации, читалища и обществени библиотеки.

Темата на Уебинара е „Създаване на онлайн срещи“ и ще представи полезни съвети и насоки за това как да се подготвим и организираме онлайн среща, кои са основните неща, които трябва да направим преди, по време на и след онлайн срещата/събитието, за да бъде то успешно и ефективно.

Обучението ще се проведе в платформата за видео и аудио разговори и конференции, Zoom, с продължителност от 40 минути, като ще бъдат предвидени и 20 минути за допълнителни въпроси. Записването за Уебинара се осъществява през платформата за организиране на събития, Evedo. Регистрацията ще бъде отворена до 10 часа в деня на съответния Уебинар.

Записването става на този линк.

С тази поредица ФРГИ доказва своята отдаденост в мисията да бъде винаги в подкрепа на неправителствените организации у нас и да им предоставя полезни ресурси, отговарящи на актуалните им нужди.

TechSoup България е единствената програма у нас за технологични дарения за НПО, читалища и обществени библиотеки. Програмата е ориентирана изцяло към неправителствените организации и нуждата им от технологична подкрепа за тяхната важна за обществото работа. Програмата стартира у нас през 2009 г. в резултат на партньорството между базираната в Сан Франциско организация TechSoup Global и Фондация „Работилница за граждански инициативи".

Сподели!