Ако имате идея, с която искате да кандидатствате в инициативата „Ти и Lidl за нашето утре“, но не сте сигурни как да го направите, включете се в онлайн информационната среща: „Съвети и насоки за успешно кандидатстване“.

По време на онлайн събитието ще научите повече детайли относно изискванията, сроковете и механизма на кандидатстване. В допълнение, ще получите експертни съвети и полезна информация относно конкурсната процедура, както и лични отговори на поставените въпроси.

Срещата ще се проведе на 11 октомври 2024 г. от 16:00 ч. на следния линк.

Припомняме, че на 1 октомври 2024 г. бе даден стартът на седмото издание на най-голямата си социално отговорна инициатива на Лидл България - „Ти и Lidl за нашето утре“.

От 1 до 31 октомври неправителствени организации, сдружения, фондации, организации с нестопанска цел, читалища, училищни настоятелства, младежи, журналисти и регионални медии могат да подават своите проектни идеи, с които да допринесат за по-качествен и пълноценен начин на живот на местните общности в цялата страна.

Кандидатстването за финансиране се извършва чрез попълване на онлайн формуляр, достъпен в платформата на инициативата https://ti.lidl.bg. Петте тематични области на грантовата програма са:

• #BeGreen - Опазване на околната среда

• #BeLocal - Култура, изкуство и историческо наследство

• #BeActive - Активен начин на живот и граждански активизъм

• #BeFair - Социално равенство и приобщаване

• #BeVocal - Медийни и журналистически проекти.

Повече подробности, както и възможност за директни въпроси към организаторите на инициативата, ще получите на информационното онлайн събитие тук.

Сподели!