Workplace от Meta: Специално предложение за нестопански организации

Нов технологичен продукт в ТехСуп България, които ни помага да бъдем свързани и да синхронизираме по-добре работата на екипите си.

Workplace (Работно място) от Meta ви осигурява познато пространство за сътрудничество с вашия екип. Програмата е налична за допустими организации с нестопанска цел безплатно на https://www.techsoup.bg/.

Трудно ви е да поддържате необходимото ниво на координация в екипа?

Програмата е изключително полезна в днешната разпределена работна среда, където е все по-трудно от всякога да си сътрудничите ефективно с колегите си. Workplace от Meta е правилното решение за вас. Това е централизирано място, където можете да поддържате връзка с колегите си и работата си. Това е вашата виртуална дъска за съобщения и обяви, охладител и конферентна зала в едно. Вземете Workplace безплатно сега!

Всичко от което се нуждаете на едно място: Workplace предоставя всичко необходимо за комуникация и сътрудничество с екипа ви. Останете във връзка със съобщенията, видео чата, видео излъчванията на живо, събитията, групите, новинарския поток и много други. С Workplace, вие имате пълен контрол върху случващото се. Вие контролирате кой може да се присъедини към вашето работно място и кой какво може да види. Вашите данни остават поверителни и в рамките на вашата организация - никой друг не може да ги види.

Workplace е съвместим с GDPR и има ISO 27001 и 27018 сертификати — два стандарта, които гарантират сигурност и поверителност на операциите и сигурно боравене с лични данни и поверителна информация. Вписва се много добре в приложенията, които използвате, тъй като се интегрира с широк набор от популярни приложения и услуги, включително Google Drive, Office 365, Microsoft Teams, DocuSign и др. Ако използвате Instagram или Facebook, ще се почувствате като у дома си в Workplace. Функции като преглед на новинарските емисия ви информират за случващото се навсякъде, включително и в организацията ви - и то по начин, който веднага ще ви се стори познат.

Допустимите организации, регистрирани на платформата TechSoup може да се възползват от Workplace на Meta безплатно. По този начин ще можете да насочите повече средства към нещата, които са от значение за вашата организация.

Сподели!