Поредицата „TechSoup обучителна сряда за НПО“, организирана от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, продължава и следващата седмица. На 19-ти май от 16 часа ще се проведе обучителен Уебинар на тема „Киберсигурност“. Участниците в срещата ще научат какви са заплахите срещу личните данни и информационни ресурси, които се крият в Интернет.

Уебинарът ще се проведе от магистъра по Киберсигурност и одитор по ИСО-27001 - Ангел Славчев, който ще представи типовете заплахи и как да предпазим компютрите си от тях.

Събитието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистрация. Срещата ще бъде в рамките на 40 минути, като са предвидени още 20 минути за допълнителни въпроси от страна на участниците в обучението.

Регистрирайте се тук.

Основният акцент на срещите е платформата за технологични дарения – TechSoup България и как организациите в обществена полза да се възползват максимално от наличните там продукти.

„TechSoup обучителна сряда за НПО“ е поредица, създадена от ФРГИ като партньор на платформата за дарения на лицензиран софтуер за НПО – TechSoup България. Поредицата цели да представи различни аспекти от работата на неправителствените организации от гледна точка на технологииите, като прилагането на правилните технологични инструменти в дадена НПО структура.

Сподели!