Asana и TechSoup намаляват административната си такса до 15 май 2020 г, за да помогнат на нестопанските организации по време на епидемията от COVID-19. Тази оферта осигурява 50% отстъпка или 5 евро за годишен абонамент за Asana Премиум и Asana Бизнес за организации. След като заявите тази оферта чрез TechSoup България, плащането става директно на Asana. Имате право да заявите този продукт от TechSoup България само веднъж годишно. За повече информация вижте ТУК.

Asana е онлайн софтуер за управление на съвместна работа, който подпомага екипите да координират и управляват своята дейност. Чрез платформата можете да разпределяте задачи, да задавате крайни срокове и да следите навременното изпълнение. Повишава капацитета на вашата дейност - осигурява еднакъв достъп до информация на Вашия екип и всички могат да следят планираните дейности. Програмата е създадена така, че да създаде рутина и да ограничи грешките.

Основни опции

Множество изгледи: Можете да преглеждате проекти като списъци, табла, календари и графици.

Персонализирани полета: С добавянето на полета към всеки проект можете да проследите най-важните му точки, както и кой отговаря за него.

Шаблони: Можете да добавяте нови проекти, като използвате шаблоните, които се доставят с персонализирани полета.

Разширено търсене: Можете да задавате филтри за търсене и да създавате персонализирани изгледи.

Подчиненост: Управлявате сложни работни потоци като маркирате дадена задача, докато чакате друга, за да знаете кога работата по нея ще започне.

Контрол на данните: Можете да контролирате това, което споделяте, така че правилните хора да имат достъп до необходимата информация. Възможни е да добавите коментари по проектите, за да избегнете нежелани редакции.

TechSoup България е единствената платформа у нас за технологични дарения за НПО, читалища и обществени библиотеки. Платформата е ориентирана изцяло към неправителствените организации и нуждата им от технологична подкрепа за тяхната важна за обществото работа.

Сподели!