5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ в София в подкрепа на четири проекта в областта на културата и образованието. На събитието, проведено с любезното домакинство на VIVACOM в Телефонната палата присъстваха около 50 дарители. Сред гостите беше и Йожени Харви, Директор глобални програми на Финансиращата мрежа (TFN), по чиито модел е създаден и лицензиран Дарителския кръг на ФРГИ. 

Поради големия брой събития, провеждани в София същия ден, много от потвърдилите присъствие не успяха да дойдат. Ако сте сред тях, или просто харесате някой от проектите, през следващите две седмици имате възможност да дарите по банков път (сметка в лева), чрез e-pay или нашия виртуален ПОС! Помогнете ни да наберем още средства за осъществяване на четирите прекрасни инициативи, които се представиха на Дарителския кръг! 

Подробности за тях можете да научите тук.

 Набраните до момента средства по проекти са:

 Креативност, творчество, игра - Сдружение „Бъдеще за нас”, град Лясковец, Великотърновска област – 900 лв.

„Заедно сме”, УН „Св. Пантелеймон”, село Паталеница, област Пазарджик – 1700 лв. 

Трети фестивал на алтернативното кино „Защитени светове”, Народно читалище „Марица 2008“, село Райново, област Хасково – 1250 лв. 

София Прайд Арт Седмица на Организационния комитет на София Прайд ще се проведе от 17 до 21 юни под мотото: „Различни хора – равни права“ – 1700 лв.

 От името на ФРГИ и четирите организация  сърдечно благодарим на всички дарили. Специални благодарности и на нашите подръжници д-р Росица Врабевска от Фондация „Българска памет“, Фред Мълдър и Йожени Харви от TFN за щедрите дарения, както и на VIVACOM, който за пореден път бзевъзмездно ни предостави зала за събитието.


На снимката: Деца от Паталеница представят проекта "Заедно сме"

Сподели!