Наградите „Дарител на годината” се присъждат на корпоративни дарители или отделни личности и медии, като признание за приноса им към развитието на дарителството и подкрепата, която оказват на обществени фондации и граждански организации.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ също ще присъства на събитието, организирано от „Асоциацията на обществените фондации“ и „Обществен дарителски фонд – област Бургас“. Освен признание за дарители от цялата страна, като част от събитието ще се проведе и среща на Обществените фондации в България, където ще се обсъждат въпроси свързани с подкрепа и популяризация на дарителството в страната, проблеми пред организациите, развитие и нови възможности.

Срещата на Обществените фондации в България се провежда за първи път в Бургас като признание за активната дейност на ”Обществен дарителски фонд – област Бургас” и изключително високата оценка за доброто взаимодействие между държавните и общинските институции в региона, представителите на бизнеса и неправителствените организации.

Церемонията „Дарител на годината 2014“ ще се проведе в Културен център Морско казино, град Бургас.  

 

Сподели!