На 14 април 2014 г. ФРГИ е домакин на „Ден на неправителствените организации”, организиран за шеста поредна година, съвместно с „Майкрософт България”.

 Основните теми в рамките на инициативата са – представяне на Office 365 за неправителствени организации, с лектори: Даниела Зечевич и Анна Кошничарова – Иванова, Майкрософт България и дискусия на тема „От къде да започнем“.

Друга интересна и много актуална тема са „Дигитални комуникации – добри практики на граждански организации“.

На срещите през изминалите години са дискутирани различни теми от света на информационните технологии, в помощ на НПО сектора. Представена е програмата за дарения на софтуер за НПО „ТехСуп – България”и програмата ЕУГА на Майкрософт, различни ИКТ-инициативи на граждански организации. Обсъждано е използването на съвременните технологии, (интернет базиране на данни т. нар. „облачни технологии“, социални мрежи, успешни онлайн кампании, интернет маркетинг за НПО, он-лайн дарения и др.)  за популяризиране на каузите и инициативите на НПО сектора и много други теми.

 Заповядайте на 14 април, Vivacom ArtHall, началото е 10,30 ч.

Програмата, може да прочетете в прикачения файл.

Моля, потвърдете присъствието си чрез формуляра за регистрация, който ще намерите в прикачените покументи под текста.  Благодарим!

 


 

 

Прикачени файлове

Сподели!