Спортните таланти подкрепени по програмата на „Еврофутбол“ и ФРГИ – Даниел и Мариела Николови спечелиха, съответно първо и второ място на регата „Пролет Бриз“, провела се на 10 и 11.04.2015 г., във Варненското езеро.

В тазгодишното издание на програмата вече се записаха и първите победи на финансирани млади спортисти. Даниел Николов е на 19 години и се състезава в клас “Лазер-стандарт”, а сестра му Мариела на 17 години е състезател в клас „Лазер 4.7“. Най-много медали  от регатата - 2 златни, 4 сребърни и 3 бронзови, взе тима на СК "Черно море Бриз", в който се състезават Мариела и Даниел.

Общо 25 са спортистите, които са одобрени в тазгодишното издание на „Спортни таланти“, представители на общо 16 вида спорт. 

Медийни партньори на програма „Спортни таланти“ са: вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете: sportal.bg, Viasport, bgathletic.com, dir.bg, actualno.com, sportline.bg, ngobg.info, winner.bg, chuime.bg, winner.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.

 *Участието в програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“, която се осъществява с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ не е обвързано пряко или косвено с участие в игри, организирани от българския букмейкър.

 „Еврофутбол“ има отговорно поведение към финансираните лица!

 

                               

Сподели!