Съобщение:  Забравили сте да добавите към имейла прикачен файл?

Outlook 2013 ви пита преди изпращане на имейл, който споменава в съдържанието си „прикачен файл“. Допълнителна възможност е потребителите да могат да отговорят направо в имейла (не в нов прозорец) и да видят първите няколко реда на всички съобщения в папката "Входящи", подобно на мобилни устройства и уеб поща. 

Подсещащо съобщение: Не натискайте бутона „изпрати“, без да сте прикачили файла!

Кратко описание на продукта:

Outlook 2013 е част от последната версия на Microsoft Office. Има подобрен дизайн и характеристики, които значително улесняват работата с него, независимо дали работите в НПО, библиотека или читалище. Има и функция на органайзер,която ви помага по-лесно да планирате и осъществявате работните си задължения.  

Съдържание:

Как Outlook 2013 ви помага да сте по-добре организирани.

Програмите за пощата и календара са подобрени и по-добре синхронизирани, което помага за по-бързото намиране на важна информация. Outlook 2013 ви свързва директно с вашите контакти и социални групи и мрежи, координира сложни програми и разполага с подобрени функции, посредством, които управлявате списъка със задачите си.

Новия Office на Майкрософт, включващ Outlook 2013, е наличен за НПО-та, отговарящи на критериите на  програмата за технологични дарения TechSoup. 

Сподели!