„Еврофутбол“, партньор на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Спортни талант“ ще бъде спонсор на Деветия международен лекоатлетически турнир „Павел Павлов“.

Това бе овявено на 9 юли на официална пресконференция, която се състоя на Националния стадион „Васил Левски“ в София. На нея присъстваха Георги Павлов, син на Павел Павлов и главен организатор, Антон Бонов от Българската федерация по лека атлетика и Елица Иванова – ПР на българския букмейкър. „Еврофутбол“ винаги е подпомагал леката атлетика. Освен, че осигуряваме средствата за наградния фонд на турнира „Павел Павлов“ за седми път, ние сме един от най-големите спонсори на състезателите в този спорт и чрез програмата ни „Спортни таланти“, която стартира пред 2012 година.“, обяви г-ца Иванова. „Ние сме пряко ангажирани със спорта и конкретно с леката атлетика, защото вярваме, че именно спортът е този социален феномен, който ще изкара децата на улицата, ще  подпомогне здравето на нацията и не на последно място – това е наша кауза.“, допълни тя.

Деветият международен лекоатлетически турнир „Павел Павлов“ за наградите на „Еврофутбол“ ще се проведе на 11.07.2015 г., събота, на стадиона на Националната спортна академия в София, а първият старт ще бъде в 17 ч. Очакват се около 200 атлети от 10 държави от три континента – Африка, Азия и Европа, които ще участват в 15 дисциплини от програмата.

На снимката: Елица Иванова, ПР на „Еврофутбол“

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели!