Кампанията „Рицари на знанието“ е насочена към набиране на средства за финансиране участието на националния отбор от ученици на възраст между 12-16 години в Международния турнир на младите естествоизпитатели IYNT 2015,  който ще се проведе в Белград, Сърбия.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ застава зад българския отбор от млади естествоизпитатели и предоставените им възможности за участието в международния турнир. Таксата за целия отбор от шест души е в размер на 1 640 евро и до момента средствата са събрани. Всичко, което се събере над тази сума, ще позволи участието и на втори отбор от млади естествоизпитатели. Отборът представящ България е бронзов медалист от турнира в Турция прези две години и носител на първа награда на турнира в България през миналата година. Това състезание на ученици с интереси към природните науки е единствено по рода си.

Участието в турнира ще позволи популяризиране на постиженията на младите български естествоизпитатели.

Кампанията „Рицари на знанието“ ще продължи до края на месец май 2015 г. Интервю с ръководителя на националния ни отбор, четете тук.

 

Сподели!