Фондация “Работилница за граждански инициативи” обявява поредния си конкурс на тема “Моят опит с програмите на ФРГИ”.

В конкурса могат да се включат всички, които през годините са участвали в инициативи и проекти на ФРГИ.

Конкурсът ще се проведе в две категории: за най-добро есе и за най-добра снимка.


Надяваме се, че повечето от вас имат какво да споделят, да разкажат и да представят или в писмена есеистична форма или чрез снимка, илюстрираща опита ви с инициативи на Фондацията. Всяка проява на въображение и творчество, адекватна на темата на конкурса ще бъде възприета и оценена подобаващо.


Очакваме вашите материали до 7 юли 2008 г., а резултатите ще бъдат оповестени по време на годишната среща на ФРГИ с участниците в програмите й, която ще се състои на 11 юли в Горна Баня. Наградите за победителите и в двете категории са съответно: първа награда – фотоапарат; втора награда – DVD плеър; трета награда – USB Flash drive (преносима памет).

 

Есетата можете да изпращате в два варианта: на хартиен носител до адреса на Фондация “Работилница за граждански инициативи” (София 1408, улица “Енос”, № 7, етаж 6, апартамент 9) или по електронен път на адрес wcif@wcif-bg.org. Снимки се приемат само по електронен път на адрес wcif@wcif-bg.org. Снимките трябва да бъдат с максимални размери 600/800 пиксела, компресирана резолюция във формат JPEG. Те трябва да са придружени от името на участника, заглавието на снимката, телефон или e-mail за обратна връзка.

 

За повече информация и въпроси:
Галина Георгиева – Мениджър Комуникации
tel. +359 2 954 98 47, +359 2 954 97 15,
+359 2 951 59 78
e-mail: ggeorgieva@wcif-bg.org
www.wcif-bg.org

Сподели!