Искате ли да имате достъп до и-мейл и документи в движение, да работите с персоналa си от различни места и да поддържате разходите за ИТ ниски?

 

Имаме добри новини за вас – Office 365, едно от водещите решения за прехвърляне на бек офиса ви в облака, вече е достъпно с отстъпка за неправителствени организации.

От 10 септември 2013 г. Microsoft вече предлага Office 365 for Nonprofits. Office 365 е облачно приложение, което предлага на вас и вашите служители уеб-базиран достъп до познати Office апликации заедно с професионален и-мейл, мигновени съобщения, календар, видео конференции и достъп до вашите документи отвсякъде.

Microsoft дарява и предлага редица намалени абонаментни планове, така че без значение колко е голяма организацията ви, можете да намерите достъпен план, който да отговаря на вашите нужди.

Офис 365 представлява следваща стъпка в развитието на текстообработката, анализа на данни, комуникациите, функциите на продуктивността, с които вашите служители вече са запознати. Ето и някои от основните ползи на Office 365:

  • Office Web Apps. На път за вкъщи се сещате, че сте забравили да редактирате важен работен документ. С Office Web Apps можете да отваряте, преглеждате и редактирате документи от браузъра си (Internet Explorer, Chrome, Firefox или Safari) на домашния си компютър. Служителите ви могат да използват Office Web Apps на до 5 лични устройства, което им дава свободата да работят откъдето и когато им се налага.
  • Споделяне на документи. Лесно споделяте документи с колеги със SharePoint Online, което е нещо като онлайн хранилище в облака. Можете дори да редактирате документи едновременно с други хора, което ви спестява ценно време.
  • High-definition collaboration. Microsoft Lync Online е всичко-в-едно инструмент за видео разговори, уеб конференции, мигновени съобщения, стандартни разговори. С помощта на high-definition (HD) видео конференции, можете да се срещате и да взаимодействате с колеги, които са извън офиса. Lync Online също така включва за инструмент за водене на бележки в реално време, така че после лесно можете да проверите идеите и записките от срещите си.
  • Hosted email. С Microsoft Exchange Online имате достъп до вашия и-мейл адрес, споделени календари и контакти от вашия компютър, смартфон или таблет без да трябва да създавате VPN или достъп от разстояние до вашия офис. Office 365 предоставя на всеки потребител електронна поща с капацитет 25 GB и приложения с големина до 25 MB всяко.
  • Сигурност и неприкосновеност. Освен вградена защита от вируси и спам за и-мейл, Office 365 също така позволява да добавите сигурност към мобилни устройства. Вашият ИТ персонал може да управлява и персонализира опциите за сигурност на вашата организация от една единствена конзола (уеб-базиран административен център). Ако организацията ви работи с конфиденциална информация, данните ви ще бъдат защитени в облака. 

 

Източник: TechSoup Canada

Сподели!