Създаване на модерен и въздействащ дизайн е услугата, която предоставя най-новият дарител на платформата TechSoup – Autodesk. Компанията предоставя дизайнерски софтуер, които може да бъде използван както от професионални дизайнери, така и от любители.

Autodesk e компания, която разработва софтуер за 2D и 3D проектиране, използван при дейности като архитектура, инженерни и строителни конструкции, производство, медии и развлекателната индустрия.

Autodesk се присъединява към TechSoup, предоставяйки като дарение пет различни продукта:

  • Autodesk  Media & Entertainment Collection -  софтуер за 3D анимация и ефекти

  • Autodesk Product Design Collection - софтуер за създаване на 3D продуктов дизайн, визуализация, симулация и колаборативни дейности

  • Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection - софтуер за създаване на 3D сгради дизайни и инфраструктурни проекти за транспортиране, земя, сгради и водни проекти. Той поддържа информация за моделиране на сгради (BIM) и работни потоци за компютърно проектиране (CAD)

  • Autodesk AutoCAD® for Mac - софтуер за 2D и 3D проектиране и дизайн за Макинтош

  • Autodesk Fusion 360 е базиран на облак 3D CAD, CAM, и CAE софтуер за концептуален дизайн на модели със свободна форма.


Неправителствени организации и читалища, могат да поръчат продуктите на Autodesk от платформата за дарение на технологични ресурси  TechSoup България

TechSoup България е единствената платформа у нас, която дава възможност граждански организации да  получават като дарение лицензиран висококачествен софтуер и така не само да повишат качеството на работата си, но и да насочват спестените ресурси към работа с преки ползватели. TechSoup България се управява от Фоднация „Работилница за граждански инициативи“ и е част от глобалната мрежа TechSoup.

През декември 2016 г., други две компании се присъединиха към TeshSoup – Clever Reach и Bitdefender. Освен техни продукти, на платформата е достъпен софтуер от Microsoft, Adobe и Symantec.  TechSoup България предоставя хостинг услуги за младежките неправителствени организации, дарени от първия български дарител - СуперХостинг.Бг. През платформата може да се кандидатства и за продуктите на Google for Nonprofit: Ad Grants, YouTube for Nonprofits и Google Apps.

Регистрирайте се и поръчайте от тук

Сподели!