Близо 300 клиенти и партньори уважиха коледното парти на Първа инвестиционна банка, което се проведе снощи в столичния клуб Тифани.
Прелестни Снежанки посрещаха госите на входа с коледни шапки за всеки от тях. Водещи на партито бяха Зуека и Рачков, а компания им правеха техните неотлъчни партньорки - адреналинките Яна и Жана. Пожелание за весели празници към присъстващите отправи Мая Георгиева, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка. В речта си тя прикани всички гости да се включат в благотворителната кауза за набиране на средства за оборудване на кабинети по безопасност на движението в столични училища и закупуване на учебници и друга литература по темата. Набраните средства ще бъдат разпределени от ФРГИ в няколко столични училища на конкурсен принцип.
По време на партито бяха събрани 1360 лв. и 10 евро. Всички гости, които се включиха в инициативата участваха в томбола с награди.
Банички с корпоративни късмети като „Предстоят Ви „Златни години” и „Ще поставите „Рекорд” изненадаха приятно присъстващите.
Джаз триото „305” допълваха празничното настроение с репертоар, подготвен специално за вечерта от коледни песни с авторски аранжимент.
На партито присъстваха Орлин Горанов, Андрей Баташов, Силвия, Кацарова, Саша Безуханова, Юлияна Дончева, Марта Вачкова, депутатката Татяна Дончева, Екатерина Генова, Димитър Цонев, главният редактор на в. „24 часа” Венелина Гочева.
Всеки гост получи подарък от Снежанките – ръчно изработени шоколадови бонбони и украса за елхата.

Сподели!