Повишете ефективността на работата с дарителите и членовете на вашата организация, лесно организирайте и управлявайте база данни в сигурна работна среда чрез лицензирани софтуерни продукти, предоставяни безвъзмездно по програма ТехСуп.

Програмата подкрепя неправителствените организации и читалищата в страната като предоставя безплатен лицензиран софтуер. Дарението на технологични продукти дава възможност на неправителствените организации да пренасочат спестените средства от и без това малките си бюджети към програмни дейности.

Поръчката на легален технологичен продукт се осъществява на сайта  www.techsoup-bulgaria.org и изисква регистрация. След регистрация и одобрение, можете да поръчате продуктите, които желаете да получите като дарение. Разходите свързани с доставката на заявените продукти се заплащат от организацията получател на софтуера.

От 2009 година насам Фондация „Работилница за граждански инициативи” е асоцииран партньор на Техсуп Глобал, като това партньорство даде възможност за българските граждански организации и читалища да имат достъп до дарения на технологични продукти.

Припомняме, че само през януари 2015 г. четири организации получиха като дарение лицензиран софтуер на стойност  11 974 щатски долара. Благодарение на предоставените продукти тези 4 организации ще подобрят значително своята работа.  

Вижте кои са предлаганите продукти по програмата и поръчайте на сайта  www.techsoup-bulgaria.org

Сподели!