Symantec /Семантек/ вече даряват свои продукти чрез програмата Techsoup и за Български неправителствени организации регистрирани или желаещи да се регистрират в интернет платформата https://www.techsoup.bg.

Фондация „Работилница за граждански инициативи" (ФРГИ) е партньор на Техсуп-Глобал за България. Чрез това партньорство, гражданските организации в страната могат да получат достъп до дарителски програми за лицензиран, висококачествен софтуер. От 15 май 2014 програмата за дарения на технологичен софтуер Techsoup /Техсуп/ добави още 12 нови продукта /антивирусни  програми и приложения/ на фирмата  Symantec.

Продуктите са налични на горепосочения сайт, достъп до който можете да получите и през сайта на ФРГИ www.wcif-bg.org. Подробна информация за съответните продукти, както и каква административна такса трябва да заплатите, за да ги получите ще намерите на сайта:  https://www.techsoup.bg.

Дарение, лицензиран софтуерен продукт на Майкрософт, Адобе, САП а вече и Семантек могат да получат организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, в обществена полза или читалища, вписани в регистъра на читалищата.

Подробности за процедурата за кандидатстване може да намерите на сайта на ТехСуп  България

или да се свържете с координатор на програмата на ФРГИ на тел: 02 954 97 15.

Сподели!