На 15 юни 2015 г. изтича крайният срок за регистрация за традиционния Ден на неправителствените организации – „Технологии за добри каузи“. Събитието ще се проведе на 19 юни 2015 г. във  Vivacom Art Hall  от 10:30 часа.

Включете се за да разберете как технологиите могат да подобрят ефективността на Вашата гражданска организация. В рамките на Деня ще бъде представен Office 365 за неправителствени организацияии и ще се проведе обучение по Excel, част от MS Office – пакета.

Деня на НПО се организира за седма поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, съвместно с Майкрософт България. На срещите през изминалите години над 600 представители на различни граждански организации от цялата страна са получили знания, изградили са нови умения и са обсъдили възможностите, които технологиите предоставят за  повишаване на ефективността на работа на сектора. Дискутирани са различни теми от света на информационните технологии, в помощ на НПО сектора (интернет базиране на данни т. нар. „облачни технологии“, социални мрежи, успешни онлайн кампании, интернет маркетинг за НПО, он-лайн дарения и др.).

Програмата за Деня на НПО, както и формуляр за регистрация ще намерите в прикачените документи под текста тук. До събитието няма да бъдат допуснати участници без предварително направена рeгистрация. 

Сподели!