Кандидидатствай с иновативна идея за решаване на социален проблем и се включи в четиридневно обучение за социални предприемачи.

Ако имаш идея как да решиш конкретен проблем на национално или глобално ниво, ако си силно мотивиран и вярваш, че идеята ти е устойчива и има мащабен потенциал, имаш възможността да се включиш в четиридневен уъркшоп, където ще научиш как да  доразвиеш идеята си.

По време на обучението ще разбереш кои са творческите начини за създаване на социален старт-ъп, ще получиш подкрепа за реализиране на идеята си и ще почерпиш вдъхновение от други млади предприемачи и експерти в най-различни области. Кандидатствай до 6 септември като попълниш формата тук.

Конкурсът е насочен към социални предприемачи от Централна и Источна Европа и се реализира за втора поредна година по програма Social Impact East CEE (Central and Europe) на SAP и Ashoka. Важно условие за участие в конкурса е да владеете английски език на много добро ниво. От всички подадени кандидатури ще бъдат избрани 30 проекта. Техните автори ще се включат в обучението за социално предприемачество, което ще се проведе от 9 ноември 2015 г. до 13 ноември 2015 г. в София. Победителите от последния етап на конкурса ще бъдат поканени на среща в Берлин за оценка на социалното влияние на техните проекти. 

 

 

Сподели!