На специално парти на 18.10.2007 г. (четвъртък), във Военен клуб София, Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ, представи стартиралата наскоро благотворителна кампания за набиране на средства за закупуване на медикаменти за лечение на рак на гърдата. ПИБ реализира кампанията съвместно с Фондация “Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ), традиционен партньор на финансовата институция в благотворителната й дейност. Средствата по дарителската кампания ще се събират в специално открита за това сметка на ФРГИ. Първата сума за кампанията бе връчена от Първа инвестиционна банка на г-жа Илияна Николова, изпълнителен директор на ФРГИ и бе в размер на 5000 лв.
Всяка дама, притежателка на кредитна карта Diners Club International First Lady, има възможност да се включи в дарителската кампания. Това може да стане, като попълни специално заявление във всеки клон на ПИБ, в което да посочи сума, която би искала да дарява всеки месец. Посочената сума ще бъде превеждана автоматично към сметка на Фондация “Работилница за граждански инициативи” за закупуване на медикаментите.
На събитието Жени Живкова дари една от роклите, представени на ревюто, за целите на кампанията. Роклята в пепел от рози беше разиграна на търг. Дамата от клипа на Първа инвестиционна банка, рекламиращ чип-картите, спечели прекрасната дреха с дадените от нея 3000 лв.
Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България връчиха фантастичен автомобил на Кира Инджова - дамата, ползвала най-активно розова карта Diners Club International First Lady в периода 01.04-30.09.2007 г. Ключовете от червеното Ауди А3, предоставено с любезното съдействие на Порше България, г-жа Инджова получи на специалното парти  във Военния клуб в София. Под дъжд от огнени фойерверки Кира Инджова беше изведена пред Военния клуб, за да тества новия си автомобил. Всички гости в залата имаха възможност да наблюдават вълнуващия момент на живо на екраните в залата.
Награди получиха и дамите, заели второ и трето място за активно ползване на розовите си кредитните карти. Виляна Ковачева беше наградена с двудневен шопинг-тур до Виена, а Светослава Иванова ще прекара един уикенд в Кемпински Гранд Арена, Банско.
Близо 400 гости проследиха с интерес ревюто с новата колекция на Жени Живкова, което беше част от програмата на събитието. Авторски коктейли First Lady бяха представени от професионални бармани. Дамите бяха приятно изненадани с напитките в цветовете на кредитните карти Diners Club International First Lady - розов и червен.
Притежателките на червени карти First Lady Аня Пенчева, Мира Добрева, Радост Драганова, Силвия Кацарова, Екатерина Генова, Радинела Бусерска също присъстваха на събитието. Гост-изпълнители бяха Белослава и Васил Петров, а водеща на партито под надслов “First Lady Forever” беше отново Силвия Лулчева.
Награди получиха и търговците, в чиито търговски обекти активно е плащано с кредитна карта First Lady. Първенците бяха MDL ЕООД . На второ място са К&К Електроникс ООД , а третата позиция беше за Фарена ООД. Те получиха сертификати и златни кюлчета.

Сподели!