Седмата годишна среща на ФРГИ ще се проведе в хотел "Банкя Палас" на 26 юни 2009 от 11 до 16ч. По традиция тя събира участниците в нашите програми, партньорите ни и всички приятели на фондацията.

Темата на срещата ще бъде „Неправителствения сектор в условията на финансова и икономическа криза” с под теми:

  • Държавна и общинска подкрепа за НПО
  • Комуникациите на гражданските организации
  • Гражданско участие
  • Набиране на средства в условията на криза
  • Както винаги, програмата на Годишната среща на ФРГИ ще включва интересни презентации, много дискусии, различни гледни точки.

    Ще присъстват десетки организации, подкрепени от ФРГИ през годината, както и такива, с които работим от самото начало на нашите програми през 1997 г. Най-ценното е, че това са реално действащи, активни граждански организации от цялата страна, работещи в различни сфери на дейност, всяка от които може да сподели собствения си уникален опит.

    Годишната среща на ФРГИ е място за споделяне и обмяна на опит, време за задълбочени дискусии и, разбира се, приятни емоции. Ще очакваме да представите своите инициативи - за целта, носете материали за дейностите и организациите си в деня на срещата. 

    Очакваме и вашите есета и фотографии, наградите си струват! Срокът за кандидатстване е удължен - до 24.юни. Тук може да намерите условията на конкурса.

    Надяваме се да успеете да се присъединете към нас, като попълните и ни изпратите формуляра за регистрация! Моля да потвърдите присъствието си на тел. 9549847 или 9549715 или на електронен адрес: wcif@wcif-bg.org, най-късно до 12 часа на 19.06.2009.

    Как да стигнете до хотел "Банкя Палас"? - с метрото от площад "Св.Неделя" до метро станция "Сливница", а след това с автобус №42 в посока Банкя. Също така с маршрутка №10 в посока Банкя, с маршрут бул. "Цар Борис III", бул. "Тотлебен", "Руски паметник", ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". 

     

    Сподели!