Първите две кандидатури по програма „Спортни таланти“ за 2015 година вече станаха факт - това са състезатели в плуването и в скоковете във вода! И това се случи едва пет дни след старта на инициативата, която „Еврофутбол“ организира за четвърта поредна година заедно с партньорите от фондация „Работилница за граждански инициативи“. 

Българският букмейкър и фондацията обявиха начало на програмата за настоящата година на 23.01, като отвориха общонационалния конкурс за състезатели в индивидуалните спортове. За първа година има три възрастови групи – до 15 години включително, от 16 до 20 и от 21 до 25 години. Документи ще се приемат до 23.02.2015 година, а повече информация за условията за участие, правилата, документите за кандидатстване, както и списъка с допустимите спортове могат да бъдат намерени в сайта на „Еврофутбол“ в раздел „Печелиш и помагаш“, вход Благотворителност и в сайта на ФРГИ в Актуални конкурси.

Желаем много успехи на спортните ни надежди и очакваме техните проекти!

 

Участието в програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“, която се осъществява с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ не е обвързано пряко или косвено с участие в игри, организирани от българския букмейкър.

 

 „Еврофутбол“ има отговорно поведение към финансираните лица!


 

Сподели!